mandag den 25. februar 2013

Ka børn li fisk??

Molly er ellers ikke sådan at bide fiskeskeer med. Denne dag gik det bedre. Der er nok én hovedregel - lad være at blande det hele sammen. Når der er hele fisk i køkkenet er der først dømt 1/2 times leg og udskæring på alle måder. Stor fornøjelse for alle implicerede. Når man er så heldig at få en helt igennem friskfanget torsk er der oceaner af måder at tilberede den på. Sushi? Råmarineret? Fish & chips? Stegt Anglaise? Denne dag valgte jeg den helt traditionelle kogte torsk. Kogte hakkede æg, let stegt bacon i tern, hakket bredbladet persille, hakkede syltede rødbeder, kogte kartofler, sennep (gerne den grove) og smørsovs. Torsken koges i en courtbouillon - rødder, peber, laurbær og et squæt eddike. Lad den simre uden at koge, til kødet let falder fra benene, op til 20 minutter Så er der med lidt held en enkelt barnemave der kan lide en smule. Og en simpel grønsag til som her med de dampede porrer. Velbekommen